Willkommen Gast. Bitte Einloggen oder Registrieren
YaBB - Yet another Bulletin Board
16.08.2022 um 07:09:40


Seiten: 1
Almeda Tottenham Hotspur Eriksen Trøje Børn GavinE (Gelesen: 6428 mal)
Sherryl Roberson
Newbies
*
Offline

Arbeitskreis
Gasturbine-Solar

Beiträge: 0

Almeda Tottenham Hotspur Eriksen Trøje Børn GavinE
05.02.2020 um 09:07:13
 
Almeda Liverpool Trøje ToniLhi
Mål fra den ukontrollerede angriber Diego Costa og et hovedstød fra Gary Cahill forseglede en relativt behagelig sejr for Blues på en produktiv weekend for de valgte mestre.
Efter at have set titlerivalene Tottenham, Liverpool, Manchester City og Manchester United alle drop point, udnyttede Antonio Conte 's side fuld fordel mod Marco Silva' s kæmpende Tigers. Costa lægger sine overførselsrygter i seng med en engageret præstation og ser ud til at blive hos vest-London-klubben resten af __sæsonen. Det var en god natts arbejde for lederne, men hvordan præsterede Antonio Tottenham Fodboldtrøje Børn Conte 's mænd på Stamford Bridge?

 Efter en kedelig og uinspirerende første 75 minutter sprang spillet ud i livet i det sidste kvarter, da Luiz fortsatte sin imponerende start på livet på Stamford Bridge, hvor han først fik et frispark, inden han vendte det ind, da det blev svingt ind i straffespark af Didier Drogba.
Og med City desperat søger paritet og gå tæt på Mario Balotelli, ramte Chelsea dem i pausen for at forsegle sejren med et øjeblik af individuel glans fra brasilianske Ramires,. Den brasilianske midtbanespiller driblet først to forsvarere, før han fyrede forbi en hjælpeløs Joe Hart i det 92.
minut, og udvider Chelsea's ubesejrede løb til syv kampe i alle konkurrencer.
 Derefter var det let at skubbe bolden rundt på banen med præcision og formål. Mourinho har brug for mere af dette i de kommende uger. Porto foretog et par ændringer i et halt, desperat forsøg på at redde spillet, da de bragte angriberen Vincent Aboubakar og Ruben Neves.
De var to nede på det tidspunkt, og det var for sent. Dette var Chelsea's aften, der vendte tilbage til en smule Juventus Trøje form, når det betyder mest i Champions League. Når de spiller sådan, er livet en leg. Og de ville have fået et bestemt mål, hvis ikke for Branislav Ivanovic, der brugte hovedet til at aflede Yacine Brahimis skudd lige udenfor.

Costa fluffede sin chance for at få en tredjeplads og afslutte kampen som en konkurrence, men han diderede længe nok til at give Danilo at komme tilbage og komme sig.NealCaspe Köp Fotbollströjor WendyIred
CarolGotc fotbollströjor barn CharitySt
AmparoLev fodboldtrøjer YvonneCot
Zum Seitenanfang
 
 
Profil zeigen   IP gespeichert
Seiten: 1